2174859.jpg
Miksei se pukki jo tule?

Tulihan se lopulta. Ja kyllä löi Neidillä sydän satasta äidin sylissä - ei kuitenkaan alkanut itkemään, vaan katsoi reippaasti pukkia ja osoitteli "parta, nenä..." Neiti sai BB-nuken, ja nyt äidille tuli hinku tehdä sille vaatteita... Yksi jo paketista paljastuikin, kestovaippa tietenkin!
2174865.jpg

Kestovaippa tietenkin!

2174872.jpg

Oma äitini sai SNYltä saamastani vironvillasta huovutetut tossut. Niihin on myös ihanasti huopunut Isännän karvoja, kun panin Isännän karvoittaman torkkupeiton samalla pesuun. Ohjeena oli Fuzzyfeet-tossut  Tykkäsin tästä sukanohjeella neulotusta mallista!

2174880.jpg
Isäni sai kaksinkertaisesta Huopasesta neulotut tossut. Ohje taisi olla viimeisimmästä Novitasta. Lanka oli Eurolandian alelaarista, 2,90e muistaakseni. Ois ehkä kannattanu hamstrata enemmänkin.

Rengin isä ja rengin siskon mies saivat Jack Costeau-pipot
2174868.jpg
Punainen Rengin isälle, sitä vois sitten käyttää kylmällä ilmalla hirvimetsälläkin. Oikeastaan punainen on epä-Costeau, koska tein sitä reissussa ja muistelin malliksi 2o 2n... EDIT. Punaisessa lankana seiskaveikka, mustassa Tennessee.

2174884.jpg
Tämän pipon piti mennä lahjaksi tädilleni, jonka oli tarkoitus mennä vanhempieni luo jouluksi (me siis oltiin Rengin vanhemmilla) mutta täti perui menon. No, ehkäpä hän tämän joskus saa! Kyseessä on siis Floricasta tehty Pihlajanmarjat -pipo. Tämäkin mallineule, tunturineulos oli mukava. Ehkäpä näitä vielä lisää jossain vaiheessa...

Lisään tänne myöhemmin Rengin äidin saaman lahjan, se kun unohtui kuvata. Neiti täällä tohkeissaan hoitaa Baby Bornia...