Tiskasin tuossa, ja neiti jokelteli tyytyväisenä takanani. Tyytyväisenä tiskasin menemään, ja käännyin sitten laittamaan jotain astiaa paikalleen. Tytöllä oli Isännän puruluu suussaan! Siis sellainen kuivattua jännettä oleva luu... Ilme oli  vähän sellainen, että ei tämä kylläkään kovin hyvää ole... Kyllä mä säikähdin! Myrkyllisiähän nuo eivät tiettävästi liene??? (joskaan eivät hyväksikään...)

Isäntä on ottanut mun töissä olon hyvin raskaasti: eilenkin oli seissyt ovella ja ulvonut kuono pystyssä kuin susi... Tyttö taas sanoo korkeintaan "Hö", kun tulen töistä.

Tässä neiti neulovan ystävämme Nasun tekemässä suloisessa villatakissa.
1232053.jpg
Takki on Woolia, ohje ilmeisesti vyötteestä. Nasu on Lontoossa, terkkuja sinne! Tästä takista olikin iloa pidemmäksi aikaa kuin luultiin, kun neiti on niin pienikokoinen. Mehän on jouduttu käymään painokontrollissakin kerran neidin painon takia. Ens kuussa ei kuitenkaan tarvi mennä, kun 8 kk tulee täyteen... Strategiset mitat oli viimeksi 6810 g ja 67 cm. Pituutta kuitenkin on enemmän kuin äidillänsä (154 cm...). Aikoo ilmeisesti vain alkaa missiksi, kun lempiruuatkin on kurkkuraaste ja riisikakun palaset :) Hiuksia riittää edelleen. (ja äidiltä edelleen lähtee. Renki on pari kertaa avannut viemäreitä 70 cm pituisista "töyhdöistä")

Tässä vielä kuva meistä tytöistä jouluna. Neiti sai tämän hienosteluasun joululahjaksi kummeiltaan. (sukkikset on tosin mummon ostamat) Terkkuja sinne, ja pikkuserkulle myös!
1232058.jpg
Oikeesti mulla ei oo tommonen silmä, en vaan jaksa peittää sitä. Tytsy taitaa olla kuitenkin päähahmo! :) Meillä oli jouluna kuumetta, ja luultiin et meni korviin... Sen johdosta oltiin sit KAKSin päivystyksessä 3 tuntia odottamassa... ja miten niin lapset menee edelle jonoista? Juopotkin  paikattiin ennen meitä! Kiitti... Onneks ei ollu mitään!
Tämä näistä vanhoista :)