Käytiin keskiviikkona Haaparannassa, taas. Ei mitään järkevää tullut ostettua, lähinnä Rengin nuuskanhakureissu. Tässä ollaan Barnens världissä.
1741696.jpg
 No joo, näköjään silmät kiinni... Yhtään lankaakaan ei tullut saaliiksi... !

Tänään ois viimenen ilta töitä, sit alkaa LOMA! Hienoa! Nyt on parina päivänä jopa paistanut aurinko, eilenkin käveleksittiin kantoliinan kans pitkät pätkät. Mun testikantoliina, joka oli tehty vanhasta lakanasta, vähän repesi, tällaisen tein uudesta kankaasta.
1741709.jpg
Hmph. No ei tuossakaan näy ees ne renkaat... No, kuiteskin, Kanga-liinan tyylinen liina on kyseessä. On se kyllä tosi näppärä tehdä! Nykyään minusta on helpompi liinailla, kun Neiti on isompi, sekä tällä, että pitkällä liinalla. Eilen lenkitettiin Isäntäkin pitkän liinan kans! Tällä yliolanliinalla harrastetaan ennemminkin nopeita lähtejä ja pieniä siirtymisiä. Ja mulla naama taas kipeä. Toivottavasti paranee kun loma alkaa.

Törmäsin muuten kangasostoksilla Novitan ekstranumeroon, jossa oli aiheena lapset. What??? Miks nää ekstrat ei tuu tilaajille? Ja pakkohan se oli ostaa... Typerä Novita...

Oon muuten neulonutkin, mutta salaisuuksia... Sen verran voin kertoa, että kirjoneuleiden kimpussa ollaan, todella pitkästä aikaa!