Ihana paketti odotti tänään postilootassa, kun sinne taapersin saatuani Neidin unosille.
1494919.jpg

Steppiä, jota olenkin haaveillut lisää, serpentiiniä ja puikonpidikenalleja. Serpentiiniin liittyi semmoinen hassu juttu, että yks nuista hahmoista on Neidin kaima... Sattumaako? Mietin kuumeisesti, kenelle blogiystävilleni olen nimen paljastanut, kuka niistä voisit olla, SNY? Tässä vaiheessa SNYn henkilöllisyys mietityttää varmaan jo muitakin... Nallepaketin avattuani olin ihan sanaton. Niitä oli monta!!!
1494931.jpg
Tämmöinen perhe sieltä laatikosta kömpi! Itse en ole tämmöistä pakettia nähnyt edes myynnissä, yksittäisiä vain. Just nyt ei ole sukkapuikoilla mitään, pitääkö se kesken siivoilun alkaa neulomaan että saa nalleille käyttöä... :P. Kiitos taas, SNY! Ja älä huoli siitä myöhään liikkeellä olosta, en ole sitä edes huomannut, itsekin lähetin vasta omalle ystävälleni paketin. Osasit taas ilahduttaa ihanasti!

Äiti oli tiistaina viety ambulanssilla sairaalaan, päänsäryn takia olivat tilanneet sen. Tällä kertaa ei löytynyt mitään aivotapahtumaa, poskiontelontulehdus "vain". Hyvä että nyt jo havaitsivat sen, äiti onkin koko talven valitellut nokan tukkoisuutta ja kipeää poskea... Hmph!